Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου & Γαργανουράκης στο Stage Live

από 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ
ΣΤΟ STAGE lIVE

Μοιραστείτε το:

Stage Live
Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου & Γαργανουράκης στο Stage Live

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μετά από 4 μήνες επιτυχημένων παραστάσεων στην Αθήνα, το σχήμα που μονοπώλησε τα βράδια του Αθηναϊκού κοινού, ο Δημήτρης Μπάσης, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χαράλαμπος Γαργανουράκηςξεκινάει τις εμφανίσεις του από την Παρασκευή 5 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη στο STAGE LIVE!!

Ο Δημήτρης Μπάσης άξιος διάδοχος των μεγάλων λαϊκών φωνών έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της γενιάς του. Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος. Με την μοναδική του ερμηνεία, το πάθος και την αυθεντικότητά του αλλά και με τραγούδια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της ελληνική μουσικής σκηνής από παλιά λαϊκά αλλά και λαϊκά τραγούδια του σήμερα, υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές με δυνατές συγκινήσεις!

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, με σειρά συναυλιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πλάι σε σπουδαίους καλλιτέχνες, ότι είναι μια από τις πιο δυνατές γυναικείες ερμηνεύτριες. Μαγεύει το κοινό με την σπάνια χροιά της, δένει με φυσικότητα τα τραγούδια που ερμηνεύει, δημιουργώντας δυναμική και εκρηκτική ατμόσφαιρα σε κάθε της εμφάνιση.

Ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης ο αγαπημένος κρητικός καλλιτέχνης με την αυθεντική φωνή του, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, μαντινάδες, παραδοσιακά, καθώς και τραγούδια από το σύνολο της μεγάλης του δισκογραφίας, ενώνοντας δυο γενιές παράδοσης, του χθες και του σήμερα που δεν θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο!

Μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή γεμάτη μουσικές και χρώματα που υπόσχεται να δημιουργήσει μοναδική παρεϊστικη ατμόσφαιρα κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο STAGE LIVE. Ένα πρόγραμμα με επιτυχίες από τις προσωπικές τους δουλειές, τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει αλλά και εκπληκτικά ντουέτα επί σκηνής, θα παρασύρουν τον κόσμο να γίνουν όλοι μια παρέα, τραγουδώντας και χορεύοντας. Ένα πρόγραμμα με λαϊκό χαρακτήρα, με κέφι, χορό και ουσιαστική διασκέδαση που δικαίως χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα της σεζόν!

Μουσική Σκηνή «STAGE LIVE»

26ης Οκτωβρίου 27 , Θεσσαλονίκη.

Τηλ. κρατήσεων: 2310. 566.768

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: 23.00 μ.μ.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 15 ευρώ ΜΕ ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡ

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ: 130 ευρώ (ΑΝΑ 4 ΑΤΟΜΑ)

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ: 65 ευρώ ( ΑΝΑ 2 ΑΤΟΜΑ)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ