Μανώλης Λιδάκης & Γιάννης Κότσιρας

από 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ
ΣΤΟ STAGE lIVE

Μοιραστείτε το:

Stage Live
Μανώλης Λιδάκης & Γιάννης Κότσιρας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μανώλης Λιδάκης και Γιάννης Κότσιρας στο Stage Live, Θεσσαλονίκη από το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015.

Δύο από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές μας, ο Γιάννης Κότσιραςκαι ο Μανώλης Λιδάκης, συναντιούνται στο Stage Liveστη Θεσσαλονίκη.

Σε αυτή τη σπουδαία συνύπαρξη στο Stage Live στη Θεσσαλονίκη, οι δύο τραγουδιστές θα ενώσουν φωνές και ρεπερτόρια από τις πολύχρονες πορείες τους. Τραγούδια που έχουν κατακτήσει το χώρο τους στις καρδιές μας και ρεφρέν που σημάδεψαν τις ζωές μας βγαίνουν αγκαλιασμένα επί σκηνής στο Stage Live στη Θεσσαλονίκη, σε ένα πρόγραμμα που χωράει μελωδίες και στίχους από κλασικές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού.

Οι δύο ερμηνευτές έχουν χαρακτηρίσει με την παρουσία τους το ελληνικό τραγούδι και η συνάντηση τους στη σκηνή του στο Stage Live στη Θεσσαλονίκη θα χωρέσει τα καλύτερα σημεία της δισκογραφίας τους, καθώς και τραγούδια από τις πρόσφατες κυκλοφορίες τους.

Για τον Γιάννη Κότσιρα, η πρόσφατη συνεργασία του με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Οδυσσέα Ιωάννου, έδωσε ένα στιβαρό σύνολο τραγουδιών με τίτλο «Ό,τι θυμάσαι δεν πεθαίνει», ενώ ο Μανώλης Λιδάκης κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες τον δίσκο «Αύριο θα είναι αργά», όπου τη μουσική υπογράφουν η Βάσω Αλλαγιάννη, ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Ορφέας Περίδης πάνω σε στίχους αξιόλογων στιχουργών (Θ. Γκόνη, Β. Αλλαγιάννη,Σ. Μάλαμα, Γ. Σιδερή, Γ. Κλεφτογιώργου, Γ. Μελισσίδη) και του μοναδικού Μανώλη Ρασούλη.

Παίζουν οι μουσικοί:

Άκης Γαβαλάς: τύμπανα

Γιάννης Άννινος: μπάσο

Κώστας Μιχαλός, Σπύρος Δέλτα: κιθάρες

Βασίλης Ραψανιώτης: Βιολί

Γιώργος Σπηλιόπουλος, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι

Άκης Κατσουπάκης: πιάνο – πλήκτρα – ενορχηστρώσεις

Νίκος Παπαναστασίου: πλήκτρα – ακορντεόν – ενορχηστρώσεις

Ημέρες Παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο

Τιμές: Απλή Φιάλη: 140 € / Σπέσιαλ Φιάλη: 160 € / Φιάλη Κρασί: 70 € / Ποτό στο Bar: 15 €

Ώρα έναρξης: 22.30

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ